Το ΑΚΕΛ συγχαίρει τον «Αντίλογο» για τη διεθνή διάκρισή του

Το ΑΚΕΛ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα «Αντίλογος» για τη δεύτερη συνεχή βράβευση και διάκρισή της από το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου MALTEPE Κωνσταντινούπολης. Μετά την ιστορική βράβευση του θεάτρου «Αντίλογος» από το ίδιο Διεθνές Φεστιβάλ το 2021 (βραβείο σκηνοθεσίας στον Κώστα Σιλβέστρο και βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου, εξ ημισείας, στους Γιώργο Κυριάκου και Izel Seylani για την παραγωγή “Περιμένοντας τον Γκοντό”), το θέατρο «Αντίλογος» βραβεύτηκε και φέτος, για δύο παραγωγές:

Με το βραβείο “Καλύτερη Παράσταση” του Φεστιβάλ για την παραγωγή “Μην πυροβολείτε τον χαρταετό” της πολυβραβευμένης συγγραφέα Φεριντέ Τσιτσέκογλου, σε θεατρική διασκευή Άντρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη. Και με το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου σε παράσταση, στη Χριστίνα Χριστόφια για τον ρόλο της στο ιστορικό “1964” του Μιχάλη Παπαδόπουλου και σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου.

Το ΑΚΕΛ συγχαίρει όλα τα θεατρικά σχήματα από την Κύπρο και αλλού τα οποία συμμετείχαν στο διεθνούς εμβέλειας αυτό θεσμό.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ και οι πολιτιστικοί δημιουργοί στέλνουν σταθερά το μήνυμα της αξίας της Τέχνης ως δύναμης ειρήνης, ενότητας και συμφιλίωσης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.