Το ΑΚΕΛ τηρεί το λόγο του… και μετά τις εκλογές


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Του
Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Η διακυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ έχει απολέσει πλήρως την αξιοπιστία της, αλλά με κλονισμένη αξιοπιστία είναι και άλλες πολιτικές δυνάμεις, μικρά και μεγάλα κόμματα, τα οποία κατά καιρούς στήριξαν τη συντηρητική και αντιλαϊκή φιλοσοφία της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ.

Η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία με συνέπεια επιμένει προοδευτικά και φιλολαϊκά είναι το ΑΚΕΛ. Το ΑΚΕΛ έχει θέσεις και προτάσεις που αποτελούν συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες. Προτάσεις που δεν εκφράζονται προεκλογικά, αλλά θα προωθηθούν με συνέπεια και μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Η 95χρονη ζωή και δράση του ΑΚΕΛ, η συνέπεια, η διεκδικητικότητα και η υπευθυνότητά του συνιστούν την καλύτερη εγγύηση ότι οι προτάσεις δεν θα μείνουν στο χαρτί και δεν είναι μόνο προεκλογικές διακηρύξεις και «δεσμεύομαι», αλλά θα πάρουν το δρόμο της διεκδίκησης για να μετατραπούν σε πολιτικές υπέρ των εργαζομένων, των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων του λαού μας.

Συνεπώς, ψήφος στο ΑΚΕΛ σημαίνει διαχείριση του Κυπριακού με υπευθυνότητα και σύνεση, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για λύση και επανένωση της πατρίδας μας. Ψήφος στο ΑΚΕΛ σημαίνει βελτίωση των όρων και συνθηκών εργασίας κόντρα στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Ψήφος στο ΑΚΕΛ σημαίνει αγώνας για προστασία των κεκτημένων, αλλά και αγώνας για νέες κατακτήσεις που χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Σημαίνει στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των μεσαίων στρωμάτων του λαού μας που βρίσκονται υπό τη συνεχή πίεση του μεγάλου κεφαλαίου και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ.

Αν λάβουμε υπόψιν ότι στα οκτώ χρόνια που πέρασαν οι κυβερνώντες έχουν καταρρακώσει κάθε έννοια αξιοκρατίας και χρηστής διοίκησης, με ρουσφέτι και όργιο ευνοιοκρατικών προσλήψεων και προαγωγών, τότε η ενίσχυση του ΑΚΕΛ αποτελεί αντρόσιη στο να συνεχίσει αυτή η κομματική πελατειακή σχέση με εξυπηρετήσεις των ημετέρων.

Οι κυβερνώντες έχουν αποτύχει, επιδεικνύοντας ανικανότητα και προχειρότητα στο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Είναι η ώρα να ενισχύσουμε το ΑΚΕΛ για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα για διεκδίκηση για ένα καλύτερο μέλλον με ανθρωπιά και ευαισθησία.

Το ΑΚΕΛ μαζί με τους πολίτες καλούνται να δώσουν την ερχόμενη Κυριακή μια δύσκολη εκλογική μάχη με στόχο να βγει το ΑΚΕΛ ισχυρό, αλλά και η Κύπρος μας κερδισμένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.