Το «αλφαγεύση» γιορτάζει 5 χρόνια συνεργασίας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και TESCO

Τα τελευταία πέντε χρόνια τα αναζητούμε, τα βάζουμε στο καλάθι μας και τα έχουμε εντάξει πλέον στις καθημερινές μας αγορές. Τα προϊόντα TESCO, τα οποία βρίσκουμε αποκλειστικά στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, έχουν κερδίσει την προτίμησή μας για την ποιότητα και τις προσιτές τιμές τους, ενώ παράλληλα τα τρόφιμα TESCO μας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε ξεχωριστές γεύσεις με διεθνείς προδιαγραφές!

Το τεύχος «Celebrating 5 years TESCO» του «αλφαγεύση» γιορτάζει την παρουσία στις κουζίνες μας των προϊόντων της βρετανικής αλυσίδας, χάρη στα οποία όλον αυτόν τον καιρό διευρύνουμε τους διατροφικούς μας ορίζοντες. Ασιατικά εδέσματα, εξωτικά dressings, πλούσιες σάλτσες, ιδιαίτερα ζυμαρικά, λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο, κρεατικά, μπαχαρικά και διάφορα σνακ πρωταγωνιστούν στις προτάσεις του τεύχους και μας μυούν στη διεθνή γαστρονομία.

Γιορτή χωρίς ποτό δε γίνεται, οπότε το τεύχος-αφιέρωμα στα προϊόντα TESCO μας παρουσιάζει συνοδευτικά κρασιά, για να έχουμε ένα καθ’ όλα πλήρες γεύμα! Τελειώνοντας το φαγητό μας, θα βρούμε ιδέες για το πώς να συνδυάσουμε τον καφέ μας με γλυκές γεύσεις και να παρατείνουμε την απόλαυση ενός γαστρονομικού ταξιδιού με οδηγό τα προϊόντα TESCO των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ταξιδέψτε ως τη Μ. Βρετανία κι από εκεί στις γωνιές του κόσμου και ανακαλύψτε τις εορταστικές συνταγές του «αλφαγεύση» στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy/alphagefsi.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.