Το «εγώ» τους είναι όπως και η μουσική τους-χαρισματικό, αυθόρμητο και αληθινό

Γιατί μια μπάντα να ονομαστεί «ΕΓΩ»; Γιατί το «εγώ» τους είναι όπως και η μουσική τους-χαρισματικό, αυθόρμητο και αληθινό. Εκ μέρους του «ΕΓΩ»,μιλάμε πολύ με τους Δημήτρη Καλαντζή και Διονύση Χριστοδουλάτο…


 

Οι κύριοι που έχω τη χαρά να είναι μαζί μου σήμερα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις , καθώς πρόκειται για μοναδικές περιπτώσεις καλλιτεχνών που χαρακτηρίζονται από εκρηκτικότητα, πάθος και αστέιρευτο ταλέντο. Πιο συγκεκριμένα με τον Δημήτρη σίγουρα έχετε τραγουδήσει το «Μίλα ρε!», «Είμαι Καλά» και φυσικά το «Κορνηλία». Μετά από περίπου 20 χρόνια πορείας με τη θρυλική μπάντα Tsopana Rave, ο χαρισματικός αυτός μουσικός και έχοντας γράψει ήδη ιστορία συνεχίζει το δικό του μουσικό μονοπάτι. Στη μετέπειτα πορεία του δημιουργεί τους Transistor, μια ελπιδοφόρα ξενόφωνη μπάντα που έχει το δικό της κοινό και στη συνέχεια συγκεντρώνει 3 τεράστιους μουσικούς και τα ΕΓΩ τους, τους Διονύση Χριστοδουλάτο (Sorrowful Angels, Chaostar, Foray Between Ocean), Γιάννη Τσιμά (Endomain, Dexter Ward, Rock n Roll Children, SSIK), Διονύση Μαρακάκη (Black Hat Bones, Harsh Demise) και έχοντας στη διάθεσή του 1 Γ και 3 Δ φτάνει χωρίς πολλά- πολλά στο Ε και σχηματίζει το απόλυτο ΕΓΩ.

Το «ΕΓΩ» είναι: Δημήτρης Καλαντζής-Φωνή, Διονύσης Χριστοδουλάτος-Κιθάρες, Φωνητικά, Γιάννης Τσιμάς-Μπάσο και Διονύσης Μαρακάκης- Τύμπανα.


Λίγους μήνες μετά το πρώτο single «Λόγια» το Φεβράρη του 2020 και σε απόλυτη αρμονία με ότι βιώνουμε, ο Δημήτρης, ο Διονύσης, ο Γιάννης και ο Διονύσης επιστρέφουν δυναμικά με το δεύτερο εκρηκτικό single «ΑΥΤΟ» τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Έξυπνοι, καυστικοί και άμεσοι στίχοι, αιχμηρές κιθάρες, δεμένο και στιβαρό rhythm section μαζί με δόση τρέλας είναι εδώ για να κερδίσει τα απανταχού ακροατήρια από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Γιατί «ΕΓΩ», θα ρωτήσει καποιος; Γιατί είμαι «ΕΓΩ» θα απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Δημήτρης. Ένας κρίκος ανάμεσα στο παλίο και στο νέο, μια φωνή που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο και μας παρασύρει μουσικά με το «ΕΓΩ», τον Διονύση, τον Γιάννη και τον Διονύση.

Καλωσορίζω με μεγάλη χαρά τον Δημήτρη και τον Διονύση και πάμε μαζι να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για αυτή την ιδιαίτερη μπάντα.

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.