Το ελαμ αφότου κατάπιε «Ξεροτήανα Πάφου» και 5G παραπληροφόρηση κάνει πολιτική και με Eurovision

Το αδελφό κόμμα της διαλυμένης  εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ, μας έχει συνηθίσει να ασχολείται είτε μέ ανύπαρκτα θέματα τα οποία έχουν δημοσιεύσει τα ΞΕΡΟΤΗΑΝΑ ΠΑΦΟΥ, είτε με Fake News και παραπληροφόρηση.

Μετά που το ΕΛΑΜ κατάπιε αμάσητο το τρολλ για το «Δεν Ξεχνώ» από τα Ξεροτήανα Πάφου και μετά που ασχοληθηκαν με παραπληροφόρηση σχετικά με το 5G και «ξανακατάπιαν» αμάσητα τα Ξεροτήανα Πάφου και καταγγελίες περί 5G οι του ΕΛΑΜ ήρθε νέο κτύπημα απο τα παιδιά που δεν κάνουν την θητεία τους στην Εθνική Φρουρά, αυτη τη φορά για την Eurovision και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος.

Συγκεκριμένα, καταπιάννεται απο τους στιχους του τραγουδιού el diablo για να ασκήσει πολιτική ελέω και προεκλογικής περιόδου και καλεί το ΔΣ του ΡΙΚ να αναιρέσει την απόφασή του και να επιλέξει ένα τραγούδι που θα προβάλει την ομορφιά, την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

Θέλουμε οι Ευρωπαίοι, λέει το ναζιστικό παρακλάδι της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, «να γνωρίζουν αυτό το όμορφο νησί της Μεσογείου για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του» και όχι…για την αγάπη του προς το διάβολο» καταλήγει το κόμμα που ο αρχηγός του ηταν ο προσωπικός φρουρός του Μιχαλολιάκου.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα η Αστυνομία δέχθηκε αναφορές από το ΡΙΚ οι οποίες κάνουν λόγο για απανωτά απειλητικά τηλεφωνήματα που φθάνουν στο Ίδρυμα από θερμόαιμους πιστούς.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy