Το πρώτο Epic Street Fest ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Στις 28 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα η οδός Κωστάκη Παντελίδη, στην φωταγωγημένη πλατεία Ελευθερίας, πλημμύρισε με κόσμο που απόλαυσε τα happenings και τους ήχους της μουσικής των DJs.

Πάνω από 2000 άτομα διασκέδασαν στο Εpic Street Fest, σε μια μοναδική και ανεπανάληπτη γιορτή. Μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, ξεχώρισαν τα street performances, οι σαπουνόφουσκες που αιωρούνταν σε όλη την πλατεία αλλά και το fire show που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, ενώ το γευστικό street food και τα ποτά έδωσαν τη γαστριμαργική νότα στην εκδήλωση.

Η προσέλευση του κόσμου στο Εpic Street Fest χάρισε χαμόγελα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες του οργανισμoύ «Στήριγμα Ζωής» Παλιομετόχου. Για κάθε ευρώ επί των πωλήσεων, η epic διπλασίασε το ποσό και το προσέφερε στoν οργανισμό. Ως αποτέλεσμα, το συνολικό ποσό των 3000 ευρώ συγκεντρώθηκε συμβάλλοντας στην προσπάθεια στήριξης αυτών των παιδιών.

Σχετικά με την epic

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.
Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.
Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.