Το ΕΒΕ Αμμοχώστου στηρίζει τις επιχειρήσεις της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ομαλή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και προστασίας των υπαλλήλων κάθε επιχείρησης, το ΕΒΕ Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ, διένεμε ποσότητες μασκών στα μέλη του.

Οι μάσκες δόθηκαν στις επιχειρήσεις κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του ΕΒΕΑ και καταβάλλεται προσπάθεια όπως το Επιμελητήριο στηρίξει και τους Δήμους και Κοινότητες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Ήδη, ποσότητα μασκών δόθηκε στον Δήμο Δερύνειας.


Ο Πρόεδρος κ. Αυγουστίνος Παπαθωμάς και ο Διευθυντής, κ. Σωτήρης Παναγιώτου του ΕΒΕΑ συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τόσο τους λειτουργούς του Επιμελητηρίου, όσο και τους υπόλοιπους συναδέλφους τους στο ΚΕΒΕ και στα υπόλοιπα τοπικά Επιμελητήρια, που για ακόμη μία φορά επέδειξαν ήθος και ανθρωπιά. Με τη  εθελοντική προσφορά τους όλοι συμβάλουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της προσπάθειες του κράτους και παραμένουν σε ετοιμότητα να συνεισφέρουν τα μέγιστα, τόσο στο συνάνθρωπο τους όσο και στον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο.

Η Διεύθυνση του ΕΒΕΑ συστήνει στους επιχειρηματίες, εργαζόμενους και ευρύτερα στο καταναλωτικό κοινό να ακολουθούν αυστηρά τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, ώστε να μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το ΕΒΕΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τα Μέλη του στις προκλήσεις των καιρών και θα παρέχει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια του ζητηθεί συμβάλλοντας και αυτό με τον δικό του τρόπο στη στήριξη της οικονομίας.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.