Το «φαγοπότι» που κατήγγειλε ο Αρέστη πάει στη βουλή

Οι σοβαρές καταγγελίες για φαγοπότι και σκάνδαλα στην Altamira στις οποίες αναφέρθηκε ο  πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού και πρώην δικαστής του Ανωτάτου Γιώργος Αρέστης, οδηγούνται σε συζήτηση στη Βουλή.

Οπως αναφέρει ο Φιλελευθερος,  θα εξεταστεί η συμφωνία στην οποία προχώρησε ο Συνεργατισμός με την Altamira αλλά και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Είπε, επίσης, πως η Επιτροπή Ελέγχου κάθε 15 ημέρες θα έχει ενώπιον της θέματα που σχετίζονται το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται πως προχθές ο κ. Αρέστης έκανε λόγο για μεγάλο φαγοπότι και για υπό εξέλιξη σκάνδαλο εις βάρος χιλιάδων δανειοληπτών, με εμπλοκή της Altamira.

Αρέστη στον Astra 92,8 : Χατζηγιάννης-Κουρουνάς άτομα «κλειδιά» στην κατάρρευση του Συνεργατισμού (ηχητικό)

Μάλιστα, είχε καλέσει τη Βουλή να παρέμβει και να εξετάσει τις διαδικασίες που ακολουθεί η Altamira κατά την εκτίμηση και πώληση δανείων.

Στο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής, το οποίο δημοσιοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια, αναφερόταν πως η συμφωνία του Συνεργατισμού με την Altamira δεν ήταν η πιο συμφέρουσα για την τράπεζα.

 

Η Συνεργατική έδωσε σε κανάλια €800,000 διαφήμιση η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy