Το κράτος να σταθεί αρωγός δίπλα στο σπουδαίο έργο της Europa Donna Κύπρου, είπε ο Α. Μαυρογιάννης

Το κράτος να σταθεί αρωγός δίπλα στο σπουδαίο έργο της Europa Donna Κύπρου, είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο σπίτι της οργάνωσης τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το εκλογικό επιτελείο του, ο κ. Μαυρογιάννης συνοδευόμενος από την κόρη του Αθηνά Μαυρογιάννη και τα μέλη του επιτελείου, Άντρη Χατζηανδρέου και Έφη Ξάνθου, έγιναν δεκτοί από την Πρόεδρο, Μαίρη Περδίου, τον Εκτελεστικό Διευθυντή, Μάριο Χαραλαμπίδη, όπως επίσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικό της Europa Donna Κύπρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Europa Donna, όπως επίσης και να ενημερωθεί για τα 20 χρόνια ιστορίας και προσφοράς της. Επιπλέον, έτυχε ενημέρωσης για τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς και τις οικογένειές τους, αλλά και για τις εκστρατείες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης που διεξάγονται ετησίως.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προστίθεται, έγινε αναφορά επίσης στην ανάγκη το κράτος να ενισχύσει τη στήριξή του προς τον οργανισμό, ώστε να είναι αρωγός στο σπουδαίο έργο που επιτελείται για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού.16

Σε δηλώσεις του με το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Μαυρογιάννης είπε πως είχε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση. «Εκφράσαμε τη συγκίνηση, την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου στον τόπο. Είναι ένα έργο αξιοθαύμαστο από κάθε άποψη και συμβάλλει στο να έχουμε μία κοινωνία που να ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», είπε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy