Το Lidl Αγίας Φυλάξεως γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας!

Έλα στο Google News

Στις 16 Ιουλίου το 18ο κατάστημά μας στην Κύπρο γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις. 

Το νεότερο κατάστημα της Lidl Κύπρου, επί της οδού Αγίας Φυλάξεως στην καρδιά της Λεμεσού, σε μόλις έναν χρόνο βρέθηκε ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών.  Ως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας Lidl, στην Ευρώπη, σχεδιάστηκε, ώστε να προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία αγορών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους καταναλωτές.

 Σε αυτόν τον χώρο, έναν χρόνο τώρα, μοιραζόμαστε καθημερινά τις πιο γλυκιές μας στιγμές και ανυπομονούμε να το γιορτάσουμε μαζί με όλες και όλους εσάς, που μας εμπιστεύεστε καθημερινά για τις αγορές σας! Την Παρασκευή, 16 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων μας, από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, σας προσκαλούμε στο Lidl Αγίας Φυλάξεως, για μία ξεχωριστή ημέρα!

 Το Lidl Vantastic, το φανταστικό βαν της Lidl Κύπρου, θα βρίσκεται εκεί καλωσορίζοντας το κοινό με λαχταριστό παγωτό. Στο πλαίσιο του εορτασμού ενός χρόνου λειτουργίας, τυχεροί καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν τα ψώνια τους κάθε ώρα, αλλά και να διεκδικήσουν 3 Iphone 12!

 Στη Lidl Κύπρου, όταν εμείς γιορτάζουμε, εσείς κερδίζετε!  Ελάτε λοιπόν, με την πιο γιορτινή σας διάθεση!  

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus

www.lidl.com.cy

www.team.lidl.com.cy/

www.facebook.com/lidlcy

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

 

 

 

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.