Από το Λιμάνι Λεμεσού μέχρι τον Συνεργατισμό!

«Πού είναι οι οπαδοί των ιδιωτικοποιήσεων να πληρώσουν το λογαριασμό των πολιτικών τους στο Λιμάνι Λεμεσού;» διερωτάται με ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ με αφορμή τις νέες ταρίφες που αποφάσισαν οι ιδιωτικές εταιρείες στο Λιμάνι Λεμεσού, οι οποίες προκαλούν αλυσιδωτές αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία. 30% αύξηση στην ταρίφα ανακοίνωσε η μια εταιρεία και 12,5% αύξηση στα τέλη ελλιμενισμού και απόπλου ανακοίνωσε η άλλη, αυξήσεις που θα φορτωθούν ξανά στην κοινωνία.

Πού είναι άραγε οι οπαδοί των ιδιωτικοποιήσεων να πληρώσουν το λογαριασμό των πολιτικών τους; Πού είναι αυτοί που «καταλαβαίνουν από οικονομία» να δουν τα αποτελέσματα των πολιτικών τους στην οικονομία του τόπου;

Ο Συναγερμός, τονίζει η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, φεύγει από τη διακυβέρνηση αφήνοντας βαριά κληρονομιά την ιδιωτικοποίηση του μοναδικού εμπορικού λιμανιού της χώρας, με συμφωνία, μάλιστα, σκανδαλωδώς ζημιογόνα για τη χώρα. Από το Λιμάνι Λεμεσού μέχρι τον Συνεργατισμό, ο Συναγερμός κυβέρνησε για δέκα χρόνια εξυπηρετώντας τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και θυσιάζοντας το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των πολλών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.