Το μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο

Να βρίσκεται στο γήπεδο ήδη από την Πέμπτη, οπότε η Δανία παίζει με το Βέλγιο θέλει ο Δανός χαφ, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στον αγώνα με τη Φινλανδία.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, Μάρτιν Σουτς, που μετέφερε τις δηλώσεις του Έρικσεν στην Gazzetta dello Sport ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή διάθεση: «Μιλήσαμε το πρωί (σ.σ. της Κυριακής). Γελούσε και ήταν σε καλή διάθεση. Αυτό είναι αισιόδοξο. Όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι του συνέβη, όπως και ο ίδιος. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και θα χρειαστεί χρόνο», τόνισε.

«Είναι πολύ χαρούμενος γιατί κατάλαβε πόση πολλή αγάπη δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Ειδικά τον συγκίνησαν τα μηνύματα της Ίντερ και των φιλάθλων της. Ο Κρίστιαν δεν τα παρατά και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του ευχαριστούν τους πάντες για την συμπαράσταση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστεί. Έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τους γονείς του. Θα μείνει στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, ίσως και την Τρίτη. Θέλει όμως να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα με το Βέλγιο την Πέμπτη».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.