Το νέο λογότυπο «Love Cyprus» μας κόστισε €12.000

€12.000 κόστισε στο Δημόσιο το νέο brand identity και λογότυπο του Υφυπουργείο Τουρισμού, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Τουρισμού, Τάσος Περδίο, που μίλησε στον Άστρα.
Όπως είπε, η ανάληψη του έργου έγινε μέσω της διαδικασίας προσφοροδότησης με τις δημόσιες διαδικασίες που προβλέπονται και επιλέχθηκε η πιο χαμηλή προσφορά.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣχολιάζοντας τις αρνητικές αντιδράσεις γύρω από το νέο λογότυπο, ο κ. Περδίος ανέφερε ότι δίνει την ευκαιρία στον πολίτη να φανταστεί τι είναι η Κύπρος, ενώ σημείωσε ότι είναι ευέλικτο για αξιοποίησή του. Όπως είπε, αναλόγως θεματολογίας, θα υπάρχουν διάφορες μορφές του λογοτύπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 40-50 διαφορετικούς τρόπους.

Κληθείς να απαντήσει στις επικρίσεις κόσμου που το βρίσκει μέτριο και χωρίς φαντασία, ο Υφυπουργός είπε πως η κριτική είναι καλοδεχούμενη ωστόσο το Υφυπουργείο εισέπραξε θετικά σχόλια από συνεργάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

Δύσκολα τα πράγματα στο εσωτερικό

Δυσκολεύουν τα πράγματα στον τουρισμό, λόγω και της αύξησης των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέφερε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος. Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ είπε ότι αν συνεχιστεί η αυξητική τάση των κρουσμάτων και η Κύπρος τύχει υποβάθμισης στους χάρτες του ECDC, τότε ίσως αυτό επηρεάσει τις αφίξεις από τις άλλες χώρες.

Πρόσθεσε δε ότι οι ανταγωνιστές της Κύπρου στον τουρισμό είναι σε καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση. Ο κ. Περδίος τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός ενώ σημείωσε ότι πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να μειωθούν τα κρούσματα στην Κύπρο. Επίσης είπε ότι αρκετές χώρες θα βλέπουν με διαφορετικό τρόπο τη διαχείριση της πανδημίας από τη στιγμή που μεγάλη μερίδα του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.

Ακόμα δήλωσε ότι η Βρετανία πρέπει να δώσει στην Κύπρο ένα σταθερό πλαίσιο για το πως μπορεί να ταξιδέψουν οι πολίτες στη Βρετανία και σε αυτό το πλαίσιο είναι η αφαίρεση της καραντίνας για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID, ο Υφυπουργός Τουρισμού κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όπως είπε η κάθε χώρα έχει την ευελιξία να συνεχίσει να δουλεύει όπως δούλευε μέχρι τώρα, προσθέτοντας ότι όποιος ταξιδεύει πρέπει να μελετά τα κριτήρια εισόδου της κάθε χώρας.

Επίσης σημείωσε ότι εδώ και 18 μήνες το Υφυπουργείο δουλεύουν στο άνοιγμα νέων αγορών. Όπως είπε, το 70% των αεροπορικών θέσεων για την Κύπρο είναι από χώρες εκτός Βρετανίας και Ρωσίας ενώ το 80% του προϋπολογισμού πάει σε άλλες αγορές, όπως Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Πολωνία και Ουκρανία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.