Σε οικογενειακό καβγαδάκι εξελίχθηκε η συνεδρία της Επιτροπής Νοµικών, η οποία εξέταζε τη µέχρι σήµερα εφαρµογή της κάρτας φιλάθλου. Ενώ κατέθετε τις απόψεις του ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, αναφέροντας ότι το αρχείο πρέπει να διαχειρίζεται από τις οµάδες, δέχτηκε την επίθεση του Υπουργού ∆ικαιοσύνης.

Ο κ. Σαββίδης σε έντονο ύφος, τον ρώτησε εάν εκφράζει την οµάδα και κάλεσε όλα τα σωµατεία να καταθέσουν πόσα γλίτωσαν από πρόστιµα λόγω της εφαρµογής της κάρτας. Αµέσως ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης ρώτησε αν επιτρέπεται να συνεχίσει, «εκτός και αν µου το απαγορεύει ο Υπουργός». Αντίδραση ήρθε και από το ΑΠΟΕΛ σηµειώνοντας ότι µπορεί να µην πλήρωσαν πρόστιµα, ωστόσο είναι τεράστιες οι απώλειες από τα εισιτήρια.

Το µόνο µέλος της οικογένειας που δεν αντέδρασε καθόλου ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία δεν παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο από τη συναγερµική γραµµή. Σηµειώνεται ότι ο Υπουργός είναι ένθερµος υποστηρικτής της Ανόρθωσης. Κάποιος να καλέσει τον Σύνδεσµο για την Πρόληψη και την Αντιµετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, ρε παιδιά…

Σήφης