Το πρόγραμμα εμβολιασμού των επομένων ημερών ανακοίνωσαν στα κατεχόμενα

Από σήμερα, 15 Ιανουαρίου μέχρι την Δευτέρα 18 του μηνός, και μεταξύ των ωρών 8.00 – 18.00 θα γίνεται εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας, ανακοίνωσε στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» καλώντας ταυτόχρονα τους άνω των 65 ετών να στείλουν μήνυμα σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του «υπουργείου» για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Μεταφέρονται στα κατεχόμενα το πρωί της Δευτέρα τα πρώτα χίλια εμβόλια της pfizer

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σήμερα και αύριο στο νέο νοσοκομείο Λευκωσίας εμβολιάζονται νοσηλευτικό προσωπικό και όλοι οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου της κατεχόμενης Λευκωσίας, που είναι το μεγαλύτερο και εκεί λειτουργεί το κέντρο πανδημίας.

Την Κυριακή, αναφέρει η ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας», θα εμβολιαστούν οι επαγγελματίες υγείας σε ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία στην περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας. Στις περιοχές Λεύκας και Μόρφου οι εμβολιασμοί του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού θα γίνουν στο γενικό νοσοκομείο Μόρφου, στην Κερύνεια στο αντίστοιχο της κατεχόμενης πόλης και στην Αμμόχωστο οι επαγγελματίες υγείας των «επαρχιών» Αμμοχώστου και Τρικώμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.