Το πρόβλημα δεν είναι ο ΚέρκεζΓια την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΛ στα παιχνίδια που προηγήθηκαν έχουμε ασχοληθεί μέσω των ρεπορτάζ μας. Η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να μην έδειξε φοβερά στοιχεία, αλλά από τα παιχνίδια που έγιναν στο Τσίρειο είχε έναν ικανοποιητικό συντελεστή.

Από τα παιχνίδια που έδωσε μακριά από τη Λεμεσό (πλην τον αγώνα του Σούπερ Καπ) δεν πήρε τίποτα, γιατί αυτό άξιζε. Είχαμε γράψει ότι στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ έπρεπε να βάλουμε μια παρένθεση και να πάμε παρακάτω. Τώρα, τι να βάλουμε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα; Αγκύλη; Το πρόβλημα της ΑΕΛ που παρουσιάζεται εντός αγωνιστικού χώρου δεν είναι μόνο… αγωνιστικό. 


Είναι όλα αυτά που παρακολουθήσαμε το καλοκαίρι να συμβαίνουν στο διοικητικό κομμάτι. Δηλαδή πλήρης αδιαφορία. Κάποιοι (οι γνωστοί… άγνωστοι) προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Κέρκεζ είναι το πρόβλημα για τη φετινή πορεία της ΑΕΛ.

Μόνο που στα δικά μου μάτια ο Βόσνιος είναι για ακόμα μια φορά ήρωας. Προσπαθεί να στήσει μια ομάδα με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό και να την κάνει πρωταγωνίστρια όσον αφορά στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Εάν είχε τις ανέσεις και την πολυτέλεια που έχουν άλλοι προπονητές, τότε θα μπορούσαμε να τον κρίνουμε πολύ πιο αυστηρά. Θα πρέπει, λοιπόν, οι αρμόδιοι να αγγίξουν την ουσία του προβλήματος, να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να δουν ποιο είναι το καλό για την ομάδα και μετά να ψάξουν να επιρρίψουν την ευθύνη σε προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

Όταν θα γίνει αυτό από τους επιφανείς φίλους της ομάδας, τότε θα μπορούμε να τους κρίνουμε όλους.

Χρίστος Αποστολίδης