Μετά το “κράξιμο” ο Αρχηγός επικοινώνησε με πολίτη που κατήγγειλε δημόσια παράνομα στάθμευση σε χώρο ΑμεΑ

Με πολίτη η οποία κατήγγειλε δημόσια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης παράνομη στάθμευση οχηματων σε χώρο ΑμεΑ επικοινώνησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σώματος Σχετικά ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το παράπονο, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τη Ραφαέλα.

Κατά τη μεταξύ τους συνομιλία, ο Αρχηγός “τη διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία Κύπρου δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα αυτά και ότι άμεσα θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες. Το πρόβλημα αυτό, απασχολεί σοβαρά την Αστυνομία, και γι’ αυτό, έχει αναπτύξει διάφορες δράσεις, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται έλεγχοι παγκύπρια για καταγγελία των ασυνείδητων οδηγών.

Στο πλαίσιο αυτό, διευθετήθηκε μεταξύ τους συνάντηση, αφού και η Ραφαέλα ως Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας, εργάζεται και η ίδια προς τον σκοπό αυτό”.

” Ως Αστυνομία, υπενθυμίζουμε ξανά ότι αυτή η απαράδεκτη συνήθεια είναι θέμα νοοτροπίας και σίγουρα και θέμα έλλειψης σεβασμού προς τους συμπολίτες μας. Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα, και να γίνει συνείδηση σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε να στερούμε από τους συνανθρώπους μας αυτονόητα δικαιώματα”.

Η Ραφαέλα με ανάρτηση της την Παρασκευή “ευχαρίστησε”  δημοσίως τους συμπολίτες που  την ” υποχρέωσαν να σπαταλήσει μια ώρα προσπαθώντας να βρει λύση στην παράνομη στάθμευσή  σε χώρο στην παλιά Λευκωσία.

FB IMG 1618146082200

“Να ευχαριστήσω και την Αστυνομία Κύπρου που με άφησε να περιμένω χωρίς αποτέλεσμα και δη την αγενέστατη και απαξιωτική συμπεριφορά αρμόδιου ατόμου στο τηλεφωνικό της κέντρο”.

FB IMG 1618146087096

“Δηλώνω την τεράστια μου απογοήτευση σταθμευοντας στη μέση ΔΥΟ χώρων στάθμευσης, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο για να κατεβάσω το αμαξίδιο μου, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο κοντά στον προορισμό μου, σε αντίθεση με ΣΕΝΑ και ΣΕΝΑ που μάλλον θα μπορούσατε απλά να περπατήσετε 10 λεπτάκια περισσότερο!

Επίσης να παρακαλέσω τους ομοϊδεατες φίλους μου να μην τα παρατάνε και να διεκδικούν όσα μας αξίζουν!”

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.