Το SUV των e-scooters έχει το όνοµα Titan

Μετά από µοντέλα όπως το Turbo και το Transformer, η Splach παρουσίασε το νέο της δηµιούργηµα, το heavy-duty e-scooter που φέρει το όνοµα Titan. Το χαρακτηρίζει ως το «SUV των ηλεκτρικών scooters» και φαίνεται όχι άδικα.

Φτιαγµένο για να κινείται εντός κι εκτός αστικού τοπίου, έχει ένα αρκετά φαρδύ deck (22 cm x 53.3 cm), µε αντιολισθητική επιφάνεια, ελαστικά παντός εδάφους και premium ανάρτηση. Όµως το Titan δεν θα ανταποκρινόταν στο όνοµά του αν δεν είχε και περίσσια ισχύ. Εφοδιάζεται µε δύο κινητήρες 1,000W που προσφέρουν µέγιστη ισχύ 2,600W. Η τελική ταχύτητα µπορεί να αγγίξει τα 60 χλµ./ώρα, δηλαδή αρκετά πάνω από το όριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όµως παρότι δεν βλέπουµε συχνά και τέτοια τιµή στα e-scooters, η Splach έδωσε στοιχεία και για την επιτάχυνση, µε τα 0-40 να έρχονται σε 3.9 δευτερόλεπτα.


Το Titan έχει 12 mode λειτουργίας που ρυθµίζονται από τους διακόπτες Turbo/Eco και single/dual (motor), κόντρα που βρίσκεται στα χερούλια, LED φωτιστικά σώµατα, συµπεριλαµβανοµένων και χρωµατιστών που συναντώνται στο πλάι, σύστηµα πέδησης εµπρός και πίσω µε E-ABS που ενεργοποιείται µε το πάτηµα ενός κουµπιού!

∆ιαθέτει ακόµα smart cruise control, έχει Airlock σύστηµα κλειδώµατος χωρίς κλειδί, ενώ η µπαταρία 20.8Ah υπόσχεται αυτονοµία 70 χιλιοµέτρων. Καθώς είναι ως επί το πλείστον φτιαγµένο από αλουµίνιο υψηλής ποιότητας, ζυγίζει µόνο 29 κιλά και έχει όριο βάρους χρήστη στα 100 κιλά.

Όλα αυτά, µε την τιµή του Splach Titan στο Indiegogo να ξεκινά από τα $1,149 και τις πρώτες παραδόσεις να αναµένονται σύντοµα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.