Το τελικό μήνυμα του Σίμου Ιωάννου για τις εκλογές της Κυριακής – Ο αγώνας είναι για επιστροφή στην Αμμόχωστο

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία Αμμοχώστου Σίμος Ιωάννου στο τελικό του μήνυμα πριν τις εκλογές της Κυριακής, ζητεί την στήριξη του κόσμου και αναφέρει ότι ο αγώνας είναι για την επιστροφή.

“Σε αυτές τις λίγες μέρες που διήρκεσε η προεκλογική εκστρατεία έχω ερωτηθεί πολλές φορές γιατί;. Γιατί διεκδικώ τη Δημαρχία;
Έχω απαριθμήσει πολλούς λόγους και θα μπορούσα να απαριθμήσω ακόμα περισσότερους. Προτιμώ όμως να περιγράψω, γιατί.
Για τη μέρα εκείνη που ο ήλιος θα ανατείλει πάνω από την ελεύθερη Αμμόχωστο.  Τη μέρα εκείνη που θα πάρουμε από το χέρι τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Να κουβαλήσουμε στη ψυχή μας, τους γονιούς και τους παππούδες μας που έφυγαν από τη ζωή με τον πόθο της επιστροφής. Και να περπατήσουμε στους δρόμους και στα σοκάκια. Από την Κάτω Δερύνεια μέχρι και τη Σαλαμίνα. Στην Αγία Ζώνη. Τον Άγιο Μέμνωνα. Στον Άγιο Λουκά. Στο Άη Γιωρκούι, στου Λάξη”, αναφέρει.

Συνεχίζει ότι “αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Αυτό είναι το όραμα μου. Αυτός θα είναι και ο αγώνας μας. Η Αμμόχωστος. Η επιστροφή. Κι αυτή θα υπηρετήσω.  Σας καλώ λοιπόν να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την Πόλη μας. Με το κεφάλι ψηλά. Με το βλέμμα στους συνανθρώπους μας. Και με τα πόδια μας γερά στη γη”.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.