Την κυβέρνηση δακτυλοδείχνει το τελεωνείο για τους ελέγχους των οδηγών ταξί στα οδοφράγματα

Φωτογραφίζουν την στάθμη και το μιλιόμετρο  οι τελωνιακοί με σκοπό την επιβολή προστίμου κατά την επάνοδο των οδηγών ταξί στις ελεύθερες περιοχές.

Ίση μεταχείριση για όλους τους πολίτες ζήτησαν σήμερα με την απεργία τους οι οδηγοί ταξί Λευκωσίας.

Οι οδηγοί ταξί κατήλθαν σε επ’ αόριστον στάση εργασίας και καταγγέλλουν στοχευμένους ελέγχους στα οδοφράγματα, από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων βάρος των ίδιων και στιγματισμό του επαγγέλματός τους.

Μιλώντας στον Άλφα, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λευκωσίας, Πάμπος Αυγούστου, τελωνειακοί  φωτογραφίζουν το μιλιόμετρο και την στάθμη της βενζίνης στα οχήματα κατά την διέλευση τους προς τα κατεχόμενα με σκοπό την καταγγελία τους εάν κατά την επάνοδο τους στις ελεύθερες περιοχές τον βρουν πιο πάνω από ότι ήταν σε σχέση με τα μίλια που διένυσαν.

Σύμφωνα με τον κ.Αυγούστου, οι οδηγοί ταξί θεωρούνται από το τελωνείο οτι εμπορεύονται τη βενζίνη κάτι το οποίο δεν συμβαίνει, αφού όπως είπε, οι οδηγοί ταξί εκτελούν δρομολόγια.

Επίσης ανέφερε ότι συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή Διευθυντή του Τελωνείου, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως πρόκειται για θέμα της κυβέρνησης και ότι οι ίδιοι εκτελούν οδηγίες.

Περίμένουμε να «μάθουμε και να φτάσουμε στο άτομο το οποίο δίνει αυτές τις οδηγίες» ανέφερε ο κ.Αυγούστου, το οποίο όπως είπε, στιγματίζει το επάγγελμα του οδηγού ταξί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.