Το θέμα της Αμμοχώστου και την οικονομία συζητήσαν ΑΚΕΛ και ΕΒΕ Αμμοχώστου

Το θέμα της Αμμοχώστου και την οικονομία της Κύπρου συζήτησαν αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ υπό τον Γενικό Γραμματέα Άντρο Κυπριανού, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, ο Άντρο Κυπριανού ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και εξέφρασε τις εκτιμήσεις του κόμματος για το θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου».

Προστίθεται ότι «οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν  εισηγήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην απάμβλυνση των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις της περιοχής, όσο και η πλατιά μάζα των κατοίκων της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «συμφωνήθηκε όπως συνεχιστούν οι συχνές επαφές μεταξύ των δυο μερών, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας, με σκοπό την εξεύρεση τρόπων στήριξης τόσο των επιχειρήσεων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου όσο και της τοπικής κοινωνίας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.