Το twitter είπε «άντε γειά» στο ΕΛΑΜ και στο «Μέτωπο Νεολαίας» του ΕΛΑΜ

A user checks a Twitter feed on a smartphone in this arranged photograph taken in London, U.K., on Friday, Oct. 4, 2013. Twitter Inc.'s initial public offering documents suggested a valuation of $12.8 billion for the microblogging service, underscoring the seven-year rise of a still unprofitable company that has helped revolutionize how people share information. Photographer: Chris Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images

To Twitter ανέστειλε  χθες  Πέμπτη τον λογαριασμό του αδελφού κόμματος της ελληνικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Χρυσής , του κυπριακού εθνικιστικού κόμματος ΕΛΑΜ για ρητορική μίσους.

Ο λογαριασμός του κόμματος – @ elamcy2008 – τέθηκε σε αναστολή την Πέμπτη επειδή παραβίαζε τους κανόνες της κοινότητας του twitter.

Ο  λογαριασμός του κόμματος είχε επισημανθεί  στο Twitter, όπως έγραψε στο Facebook o Δώρος Πολυκάρπου, από το Greek Helsinki Monitor, μια ΜΚΟ με έδρα την Ελλάδα που παρακολουθεί τη διαδικτυακή ρητορική μίσους.

Παράλληλα με τον λογαριασμό του ΕΛΑΜ, το Twitter, ανέστηλε και τον λογαριασμό του «Μετώπου Νεολαίας» του ΕΛΑΜ για ρητορική μίσους.

Capture 90

O Γεάδης του ΕΛΑΜ, δήλωσε στη Cyprus Mail ότι δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση από το Twitter σχετικά με την αναστολή λογαριασμού του νεοναζιστικού μορφώματος του ΕΛΑΜ.

Σημειώνεται οτι τo ΕΛΑΜ έχει και έναν δεύτερο λογαριασμό ο οποιος ειναι ανενεργός.

Της αναστολής στο twitter , πρηγοήθηκε και το μπλοκάρισμα από μέρους του Facebook της σελίδας του ΕΛΑΜ αλλά και μπλοκαρισμα στο facebook οποιουδήποτε Link αρχίζει με την ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.