• Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Παράθυρα/ Ορίζοντας

Το “Under/pants – part 1” επιστρέφει

Η παράσταση είναι βασισμένη σε αληθινές αφηγήσεις γυναικών για το σώμα τους και τη χρήση αυτού. Τα αποσπάσματα που ακούγονται κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι το υλικό από τις συνεντεύξεις που δόθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας. Το “Under/pants – part 1” είχε παρουσιάστει στο Φεστιβάλ +ναξη στον Πολυχώρο Συνεργείο στην Λεμεσό και στο Nicosia Pop Up Festival που διοργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών του Δήμου Λευκωσίας (NIMAC). Η παράσταση αποτελεί το πρώτο δείγμα ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2022.

«Μία γυναίκα σε μία συνάντηση Α.Α (Ανώνυμων Αυνανιστών). «Είναι ανακουφιστικό να ξέρω πως δεν είμαι μόνη» ομολογεί και ξεκινάει να αφηγείται. Και μέσα από την ιστορία της ξεδιπλώνονται με χιούμορ αναμνήσεις, φοβίες, τραύματα, απορίες, παραδοχές. Πόσο εύκολα αγγίζει κανείς το σώμα του; Πόσο εύκολα επηρεαζόμαστε; Τι κουβαλάμε ως σώματα και συγκεκριμένα ως γυναίκες. Ποιες προκαταλήψεις ξεπηδάνε; Πώς οι επιρροές μας επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, τον ερωτισμό, τον σεβασμό και την αυτοδιάθεση του σώματός μας;»

24 Ιουνίου

Πολυχώρος Συνεργείο – Λεμεσός

19:00 και 20:30.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99 818208

Κείμενο: Νάγια Τ. Καρακώστα και Ελένη Αναστασίου, Σκηνοθεσία: Ελένη Αναστασίου, Σχέδιο αφίσας: anasa.creations, Σχεδιασμός φωτισμού: Αρτό Μαλιάν, Μουσικοί επι σκηνής: Τζούλιαν Κουκκίδης και Ανδρέας Γεωργίου
Ερμηνεύει: Νάγια Τ. Καρακώστα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.