Τόκιο 2020: Τετάρτη αρχίζει τις προσπάθειες του στο τραπ ο Ανδρέας Μακρής

Μετά την αρκετά καλή παρουσία των Κύπριων σκίτερ στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο της Ασάκα, σειρά παίρνει το πρωί της Τετάρτης (28/7/21) ο Ανδρέας Μακρής στο τραπ.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΑΚ Αργύρη Αργυρού, το πιο δύσκολο αγώνισμα από τα παραδοσιακά της κυπριακής σκοποβολής, θα αρχίσει στις 09:50 ττης Τετάρτης, με τον Μακρή να τοποθετείται στην πέμπτη ομάδα, από τις πέντε που δημιουργήθηκαν με τους 29 σκοπευτές που θα λάβουν μέρος.

Έτσι, θα αρχίσει τις προσπάθειές του στο Γήπεδο Α, στις 10:15 για τους πρώτους 25 δίσκους και εν συνεχεία στις 12:40 θα ρίξει από το Γήπεδο Β και θα κλείσει την πρώτη ημέρα από το Γήπεδο Γ στις 15:05.

Ο μοναδικός Κύπριος τράπερ με κατάκτηση χρυσού μεταλλίου σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2019, Κορέα), θα επιδιώξει να έχει την απαραίτητη συγκέντρωση και ευστοχία, που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για μια θέση στον τελικό, μετά και τους 50 δίσκους της Πέμπτης (29/7/21).

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΚΟΕ, αναχώρησε από το Τόκιο, η Σκοπευτική ομάδα του Σκητ, η οποία επιστρέφει με τρεις θέσεις στην πρώτη δεκάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο: Άντρη Ελευθερίου 7η, Γιώργος Αχιλλέως 9ος και Δημήτρης Κωνσταντίνου 10ος.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.