Με τις πιο θετικές εντυπώσεις αποχώρησε από την υπεραγορά Αθηαινίτης στο Nicosia Mall, o Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής. Η επίσκεψη του κ. Καδή στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας και την πιο συμφέρουσα υπεραγορά της Κύπρου, έγινε στα πλαίσια περιοδείας του, με αφορμή τα ψώνια του Πασχαλινού τραπεζιού.

Η 2η υπεραγορά Αθηαινίτη στην Κύπρο εντυπωσιάζει εξίσου τους καταναλωτές που την επισκέπτονται καθημερινά. Γιατί εκτός από τις χαμηλότερες τιμές, προσφέρει στο νέο της χώρο, ιδιαίτερα προσεγμένο τρόπο παρουσίασης και εμφάνισης των προϊόντων που προσφέρει. Με μοντέρνο στήσιμο, με ευρυχωρία καθαριότητα και άνεση η νέα υπεραγορά Αθηαινίτη, κάνει τη διαφορά ξεχωρίζοντας πια όχι μόνο για τις τιμές της, αλλά και για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Με τον φιλικό και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο της φρουταρίας, γεμάτης με φρέσκα προϊόντα κυπριακής παραγωγής. Με την μεγάλη ποικιλία στην ψαραγορά, με τεράστια ποικιλία στο χώρο του delicatessen, των ποτών αλκοολούχων ή μη, των ξηρών καρπών, του κρεοπωλείου κτλ. Προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία για ψώνια.

Εύκολα προσβάσιμη απ όλα τα σημεία της Λευκωσίας, με το πιο ευρύχωρο και έξυπνο σύστημα parking που λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην Κύπρο στον υπόγειο χώρο του, το οποίο μας οδηγεί απ’ ευθείας μέσω συστήματος φωτοσήμανσης, στον επόμενο άδειο χώρο για στάθμευση. Χωρίς ουρές ή αχρείαστη ταλαιπωρία.

Είτε πρόκειται για τα ψώνια της ημέρας, της εβδομάδας, ή του μήνα η νέα υπεραγορά Αθηαινίτη, δεν μπορεί παρά να είναι η 1η επιλογή του σκεπτόμενα έξυπνου καταναλωτή.

Ανοικτό 7 μέρες τη βδομάδα.

Πασχαλινό ωράριο

Κυριακή του Πάσχα 28/04: To Mall θα είναι κλειστό.

Δευτέρα του Πάσχα 29/04: Τα καταστήματα και η υπεραγορά θα είναι κλειστά. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, οι επιλογές ψυχαγωγίας και το σινεμά θα λειτουργούν κανονικά.

www.nicosiamall.com