Τον πρώην Διοικητή της Χρ. Παντζαρή που απεβίωσε αποχαιρετά η Τράπεζα Κύπρου


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Η Τράπεζα Κύπρου αποχαιρετά τον Χρίστο (Τάκη) Σ. Παντζαρή που διετέλεσε Διοικητής της από το 1995 μέχρι το 2004 και έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 87 ετών.

Σε ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρεται ότι ο Χρίστος Σ. Παντζαρής, γεννήθηκε το 1934. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ με πτυχίο B.Sc. Honours (Eng.). Ανέλαβε καθήκοντα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας από το 1974 και Αντιπροέδρου από το 1988 μέχρι τον Μάιο του 2004. Το 1995 διορίστηκε Διοικητής της Τράπεζας και παρέμεινε μέχρι και το τέλος του 2004, όπου αφυπηρέτησε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα.

Προστίθεται ότι διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (1974 -79) και κατά τα έτη 1989 – 1993 Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και του Κυπριακού Εργοδοτικού Συνδέσμου Τραπεζών. Υπηρέτησε ακόμη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αναφέρεται σε ένα «σημαντικό άνθρωπο που ταυτίστηκε με την ιστορική πορεία του Συγκροτήματος» και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.