Εργοστάσιο στην Βιομηχανική περιοχή Νήσου καίγεται ολοσχερώς – Δείτε βίντεο

Εργοστάσιο στην Βιομηχανική περιοχή Νήσου καίγεται ολοσχερώς όπως ενημερώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Το εργοστάσιο είναι παραγωγής πολυστερίνης, μονωτικών υλικών και αποθήκευσης χαρτικής ύλης και μπογιών. Την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς υπήρχαν εργαζόμενοι αλλά δεν κινδύνευσε οποιοσδήποτε.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κεττή:

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική περιοχή Νήσου. Ανταποκρίθηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και 1 ιδιωτικό βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς νερού. Γίνεται ανάκληση προσωπικού. Το εργοστάσιο καίγεται ολοσχερώς. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταπολεμούν την πυρκαγιά και έχουν αναδιπλωθεί στην περίμετρο και προστατεύουν παρακείμενα υποστατικά. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Το εργοστάσιο είναι παραγωγής πολυστερίνης ,μονωτικών υλικών και αποθήκευσης χαρτικής ύλης και μπογιών. Την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς υπήρχαν εργαζόμενοι αλλά δεν κινδύνευσε οποιοσδήποτε. Γίνεται προσπάθεια να διασωθεί τουλάχιστον ο χώρος φύλαξης των μπογιών.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.