Τορίνο – Μίλαν με πάνω από 292 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Το Τορίνο φιλοξενεί, απόψε στις 22:00, την Μίλαν και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!


Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη του Τορίνο δίνει απόδοση 2.58, η ισοπαλία δίνει 3.30 και η νίκη της Μίλαν δίνει 3.20. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.12, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.73, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.80 και το No Goal δίνει 1.95. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο το Τορίνο προσφέρεται με απόδοση 4.00 και να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μίλαν δίνει 5.00. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτο το Τορίνο προσφέρεται με απόδοση 1.97, να σκοράρει πρώτη η Μίλαν δίνει 2.22 και να μην σκοράρει καμία ομάδα δίνει 8.00.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan, η περίπτωση να μπουν συνολικά ακριβώς 2 γκολ προσφέρει απόδοση 3.60, το ενδεχόμενο να λήξει και το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο ισοπαλία η απόδοση είναι 4.60. Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Μπελότι, για λογαριασμό των γηπεδούχων, απόδοση είναι 4.50, ο Zaza με 5.00 και ακολουθούν οι Millico και Rauti με απόδοση 7.00. Σχετικά με τους φιλοξενούμενους, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Πιότεκ δίνει απόδοση 5.00 και ακολουθούν οι Ρέμπιτς και Leao με απόδοση 7.00.


 Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τορίνο –  Μίλαν εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.


Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.