Τουρίστες από Μεγάλη Βρετανία και Ελβετία τιμήθηκαν με το έμβλημα «Πρέσβη Τουρισμού» Αγίας Νάπας

Με αναμνηστική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού» της Αγίας Νάπας τιμήθηκαν αυτή την εβδομάδα δέκα ζευγάρια από την Μεγάλη Βρετανία και ένα από την Ελβετία.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η τελετή απονομής των πλακετών και του εμβλήματος απονεμήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου για δύο ζεύγη από τη Βρετανία και ένα από την Ελβετία. Πρόκειται για τους Philip και Joy Jones, με 19 επισκέψεις, Dermott και Karis Conway, με 20 επισκέψεις από την Μεγάλη Βρετανία και τους Roland και Anita Blunschi, με 30 επισκέψεις από την Ελβετία».

Εν τω μεταξύ “τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο τελετή απονομής της τιμητικής πλακέτας και του εμβλήματος του Πρέσβη Τουρισμού για επτά ζεύγη από τη Βρετανία. Πρόκειται για τους Terry και Anita Edwards (34 επισκέψεις), David και Denise Griffiths (28 επισκέψεις), Nolan και Andrea Gunn (20 επισκέψεις), Eric και Jean Metcalfe (20 επισκέψεις), Ian και Barbara Pinkerton (20 επισκέψεις), Trevor και Anna Wallis (26 επισκέψεις), Charles και Janet Escott (27 επισκέψεις)».

Η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Μαρία Τοφινή Τσαντίλα «ευχαρίστησε τους τόσο τους Βρετανούς όσο και τους Ελβετούς τακτικούς επισκέπτες για τις πολλαπλές επισκέψεις τους» και ανέφερε ότι «οι πολυάριθμες επισκέψεις τους καταδεικνύουν την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα. Ταυτόχρονα οι επισκέψεις αυτές προβάλλουν στις χώρες τους τη σπουδαιότητα που έχει η Αγία Νάπα ως τουριστικός προορισμός, τον οποίο αξίζει κάποιος να επισκεφθεί».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.