Τουρκία: Ακύρωσε όλες τις σημερινές του υποχρεώσεις ο Ερντογάν – Η ανάρτηση για την υγεία του

Ιδιαίτερο θόρυβο προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε τηλεοπτικό κανάλι.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος έδινε συνέντευξη, ακούστηκε ένα “ω, Θεέ μου” εντός του προεδρικού μεγάρου και ο δημοσιογράφος, εμφανώς ανήσυχος, ζήτησε διαφημιστικό διάλειμμα, με τη συνέντευξη να διακόπτεται απότομα.

Εν συνεχεία, ο Ερντογάν επανήλθε και δικαιολόγησε την κατάσταση λέγοντας ότι τις τελευταίες δύο ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα με σοβαρό κρύωμα.

“Είναι κάτι που συμβαίνει, οι τελευταίες δύο ημέρες ήταν δύσκολες, υπήρχαν πολλές υποχρεώσεις στην προεκλογική εκστρατεία” τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε την πρώτη του ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ενημερώνοντας πως δεν θα παραστεί στις προγραμματισμένες συναντήσεις.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου.

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μου. Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Τούρκου προέδρου:

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy