Τουρκία: Τέλος στις φήμες για την υγεία Ερντογάν μέσω… βίντεο

Απάντηση στις φήμες που έχουν κατακλύσει το Twitter στην Τουρκία για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνει ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν παρουσιάζοντας βίντεο που παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο να εξέρχεται της προεδρικής λιμουζίνας.


Τις τελευταίες ώρες έχουν ξεσπάσει σφοδρές αντιδράσεις στην γειτονική χώρα λόγω αναρτήσεων στο Twitter οι οποίες παρουσίαζαν τον Ερντογάν βαριά άρρωστο με την υγεία του να έχει υποστεί ραγδαία επιδείνωση, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έφτασαν μέχρι στο σημείο να τον παρουσιάσουν νεκρό! Για τις συγκεκριμένες φήμες, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Akit κατηγόρησε την αντιπολίτευση λέγοντας πως τρολς του διαδικτύου που πρόσκεινται σε αυτήν, δίχως ανθρωπισμό παρουσιάζουν νεκρό τον Ταγίπ Ερντογάν.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, με μία ανάρτησή του στο Twitter ο Φαχρετίν Αλτούν, και με το μήνυμα «Εμπιστεύσου τον φίλο, φοβού τον εχθρό…» ουσιαστικά διαψεύδει πως ο Ερντογάν είναι άρρωστος δείχνοντάς τον να βαδίζει αφότου έχει βγει από το προεδρικό όχημα στην τελετή αποχαιρετισμού που πραγματοποιήθηκε κατά την αναχώρησή από την Κωνσταντινούπολη για την Άγκυρα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.