Τραγωδία στα Κλαυδιά: Σπασμένα φρένα στο αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας

Νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα από εκπυρσοκρότηση του όπλου του αδελφού της.

Eξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στην οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, οι ανακριτές της υπόθεσης διαπίστωσαν ότι τα μπροστινά φρένα του οχήματος που οδηγούσε το θύμα ήταν σπασμένα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός αυτό, δημιουργεί υποψίες ότι κάποιος ήθελε να προκαλέσει κακό στην νεαρή.

Σημειώνεται ότι, το όχημα εξετάστηκε από ειδικούς, μετά από πληροφορία που έφτασε ενώπιον των ανακριτών. Την Δευτέρα το πρωί, μια μέρα πριν από την κηδεία της 21χρονης, το όχημα παραλήφθηκε από το σπίτι της οικογένειας και λίγο αργότερα έγιναν οι εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανάφερε ότι, «πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση όπου κάθε λεπτομέρεια θα πρέπει να διερευνηθεί με κάθε σοβαρότητα και μεθοδικότητα ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει διαπραχθεί το αδίκημα για να εξαχθούν τα συμπεράσματα που πρέπει ώστε να καταλήξουν οι ανακριτές στο τι ακριβώς έχει συμβεί.»

Ενώ πρόσθεσε ότι, «οι εξετάσεις και οι ανακρίσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Αναμένεται να ληφθούν κι άλλες καταθέσεις ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.»

Σημειώνεται ότι, ο φερόμενος αδελφοκτόνος οδηγείται αύριο εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy