Τραγωδία στην ΑΗΚ: Απεβίωσε ο εγκαυματίας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

Τραγική κατάληξη είχε το ατύχημα δύο υπαλλήλων της ΑΗΚ αφού ο ένας εκ των δύο κατέληξε.

Πρόκειται για τον 48χρονο Κυριάκος Αργυρού που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ στα Λατσιά.

Το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό η ΑΗΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε και εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου ανώτερου τεχνίτη.

“Σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την οικογένεια της ΑΗΚ. Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως ο 48χρονος τεχνίτης δικτύων, Κυριάκος Αργυρού που νοσηλευόταν στην Αθήνα, μετά από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στις 20 Μαΐου 2021, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο Οργανισμός εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του και θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στην οικογένεια του συναδέλφου εργαζόμενου. Όλες οι εκδηλώσεις της ΑΗΚ ακυρώνονται και όλες οι σημαίες στα κατά τόπους γραφεία της ΑΗΚ θα παραμείνουν μεσίστιες μέχρι τη μέρα της κηδείας. .”

Σε σοβαρή κατάσταση ο δεύτερος τραυματίας

Σε δηλώσεις της στο dialogos.com.cy, η εκπρόσωπος της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, μας ανάφερε πως η κατάσταση του δεύτερου υπαλλήλου της ΑΗΚ που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά και μεταφέρθηκε στη Λειψία για εξειδικευμένες θεραπείες, είναι σοβαρή και πραγματοποιούνται συνεχώς επεμβάσεις και θεραπείες.

Σε πένθος η ΑΗΚ

Η είδηση του θανάτου του άτυχου Κυριάκου σκόρπισε κύμα θλίψης στην Αρχή και στο προσωπικό αφού όλοι έλπιζα πως θα τα κατάφερνε παρά τα σοβαρά τραύματα του. Ωστόσο ο 48χρονος τεχνίτης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.