Τρέχει να τα μαζέψει ο Αβ. Νεοφύτου για τα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό τραπεζικό τομέα

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες της ΕΤΥΚ ότι «πολιτικοί κύκλοι» ενθαρρύνουν απολύσεις στις τράπεζες, που φωτογραφίζουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, έσπευσε χθες να τα μαζέψει λέγοντας ότι τα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό τραπεζικό τομέα, οφείλουν να προβληματίσουν τις τράπεζες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Αβ. Νεοφύτου είπε πως «οι τράπεζες δεν είναι μια ακόμη άλλη επιχείρηση».

«Ο τομέας αυτός και δεν πρέπει να το ξεχνούν, στηρίχτηκε και ανάκαμψε και με τις θυσίες των καταθετών, των κατόχων αξιογράφων, των μετόχων και του συνόλου των Κύπριων φορολογουμένων», είπε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Πρόσθεσε πως «οι τράπεζες έχουν σοβαρότατη κοινωνική ευθύνη και δεν πρέπει να την ξεχνούν».

Σημειώνεται ότι οι καταγγελίες της ΕΤΥΚ θορύβησαν το εκλογικό επιτελείο του προέδρου του ΔΗΣΥ, το οποίο αντικρίζει με προβληματισμό την έντονη δυσαρέσκεια, η οποία υπάρχει στις τάξεις όλων των εργαζομένων -περιλαμβανομένων των τραπεζικών- εναντίον της υποψηφιότητας του Αβ. Νεοφύτου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.