Ο προγραμματισμός για τη νέα χρόνια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στη Νέα Σαλαμίνα.

Μπορεί για τη νέα σεζόν να μη χρειαστεί να γίνουν πολλές κινήσεις, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες που προκύπτουν με το υφιστάμενο ρόστερ. 


Τα δεδομένα με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα Ρόμπερτ Βεσελόφσκι δεν έχουν αλλάξει. Υπενθυμίζουμε ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε και θα ψάξει να βρει άλλη ομάδα, αλλά στη Νέα Σαλαμίνα έχουν όλη την καλή διάθεση να τον περιμένουν. Σε ό,τι αφορά τον Τιάγκο, στον Βραζιλιάνο έγινε η πρόταση και ζήτησε ο ίδιος να του δοθεί παράταση για να δώσει την τελική του απάντηση.

Μέχρι την Παρασκευή η Νέα Σαλαμίνα θα περιμένει να απαντήσει. Από εκεί και πέρα αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία που υπάρχει με τον Κίνγκσλεϊ. Στο συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού υπάρχει πρόνοια στην οποία η Νέα Σαλαμίνα έχει το δικαίωμα να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του για άλλο ένα χρόνο και αυτό θα πράξει. Στο μεταξύ σήμερα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Δευτέρας με την Ομόνοια.

Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν μετά το διήμερο ρεπό και θα αξιολογηθεί η κατάσταση των τραυματιών, Βεσελόφσκι, Μιντίκκη και Γκολομπάρτ.