Τρεις νέοι προορισμοί Wizz Air από Λάρνακα από 30 Μαρτίου

Τρεις νέους προορισμούς από και προς τη Λάρνακα προσθέτει η αεροπορική εταιρεία Wizz Air.

Σε δελτίο Τύπου της Wizz Air αναφέρεται ότι «η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο «πράσινη» αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, ανακοινώνει την προσθήκη τριών νέων προορισμών από και προς τη Λάρνακα, το Όσλο, το Τελ Αβίβ και το Χάρκοβο  αλλά και την επαναφορά του 3ου αεροσκάφους στη βάση της Λάρνακας».

Επιπρόσθετα η Wizz  Air θα αυξήσει και τη συχνότητα του δρομολογίου Λάρνακα – Βρότσλαβ, ενώ τα νέα χαμηλά ναύλα, που ξεκινούν από 19.99 ευρώ για το πτητικό πρόγραμμα από τις 30 Μαρτίου 2021, είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας».

Αναφέρεται πως η πτήση Λάρνακα – Τελ Αβίβ θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Σάββατο, ξεκινώντας από τις 30 Μαρτίου, ενώ από τις 6 Μαίου θα γίνεται πτήση και την Πέμπτη, με τα ναύλα να αρχίζουν από 29.99 ευρώ.

Το δρομολόγιο Λάρνακα – Χάρκοβο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Κυριακή αρχίζοντας από τις 2 Μαΐου με την τιμή να ξεκινά από 19.99 ευρώ.

Ακόμα το δρομολόγιο Λάρνακα – Όσλο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Κυριακή ξεκινώντας από τις 15 Μαΐου με την τιμή να αρχίζει από τα 29.99 ευρώ.

Σημειώνεται ότι «μέχρι το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία θα έχει τρία μοντέρνα αεροσκάφη Airbus A320 και A321 στη βάση της στη Λάρνακα. Η Wizz Air παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στην Κύπρο προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και χαμηλά ναύλα για τους επιβάτες».

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air Group, Andras Rado ανέφερε ότι «γνωρίζουμε πως η ζήτηση για τα ταξίδια είναι τώρα αυξημένη περισσότερο παρά ποτέ. Για να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη των επιβατών, προσφέρουμε νέα δρομολόγια που θα στηρίξουν  ουσιαστικά τον τουρισμό και την οικονομία της Κύπρου».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «με την προσθήκη  του ναύλου WIZZ Flex στην κράτηση τους, οι επιβάτες έχουν την ευχέρεια σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα πτήσεων ή εάν επιθυμούν, να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους, ή/και τον προορισμό, να το πράξουν σε  οποιασδήποτε πτήση της αερογραμμής. Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία , επιδιώκεται η σιγουριά και ευκολία  στους πελάτες σε αυτή την αβέβαιη περίοδο».

Σημειώνεται ακόμα ότι η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τη συχνότητα του δρομολογίου Λάρνακα – Βρότσλαβ από δύο σε τρεις φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.