Τρεις συλλήψεις για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας στην Πάφο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου , σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, και παράνομης κατοχής περιουσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, για την  υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας συνελήφθησαν το βράδυ που πέρασε, τρεις άντρες ηλικίας 18, 22, και 26 ετών.

Οι τρεις ύποπτοι ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Πάφου, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, σε δρόμο στην Πάφο, όπου αυτοί διακινούνταν με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 18χρονος. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα ανευρέθηκαν δύο κομπρεσσόροι κλιματιστικών, για την κατοχή των οποίων οι τρεις ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να εγερθούν υποψίες ότι οι κομπρεσσόροι έχουν κλαπεί.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου, ενώ η Τροχαία Πάφου διερευνά παράλληλα και υπόθεση διάπραξης τροχαίων παραβάσεων, αφού ο 18χρονος, κάτοχος μαθητικής άδειας οδήγησης, οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο οδηγό, και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.