Τρία χρόνια φυλακή 48χρονος για κατοχή 535 γραμμαρίων κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης τριών ετών στον Παύλο Ζαχαρίου 48 ετών από την Ξυλοτύμπου, όταν τον βρήκε ένοχο, ύστερα από ακροαματική διαδικασία, στις κατηγορίες της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 535 γραμμαρίων κάνναβης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως λέχθηκαν στο δικαστήριο, στις 28 Δεκεμβρίου 2014 μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν γύρω στις τρεις τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγείτο από τον 48χρονο να κινείται ύποπτα στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ανακόψουν το αυτοκίνητο για έλεγχο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Κατά τη διαφυγή του ο 48χρονος πέταξε έξω από το παράθυρο ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 535 γραμμαρίων.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν τελικά να ανακόψουν το αυτοκίνητο του 48χρονου και τον συνέλαβαν.

Το Δικαστήριο επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης τριών χρόνων για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο Ζαχαρίου. Οι ποινές συντρέχουν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.