Τρία επιχορηγημένα προγράμματα κατάρτισης ανακοίνωσε το ΚΕΠΑ

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Επιχορηγημένα προγράμματα κατάρτισης για το επάγγελμα του πωλητή, την εξυπηρέτηση πελατών και το μάρκετινγκ προγραμματίζει το Κέντρο Παραγωγικότητας.

Το πρόγραμμα «Αποτελεσματικός Πωλητής» απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή και θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Παραγωγικότητας, στη Λευκωσία.

Δεύτερο πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο «Δώστε στους πελάτες σας αυτό που θέλουν (Εξυπηρέτηση πελατών)», απευθύνεται σε στελέχη, των οποίων η καθημερινότητα περιλαμβάνει τη διαχείριση και εξυπηρέτηση πελατών ή άτομα που έρχονται σε επαφή με το κοινό. Στο πρόγραμμα γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων στα πλεονεκτήματα της πελατοκεντρικής προσέγγισης, της σωστής ενημέρωσης του πελάτη, της εφαρμογής αποτελεσματικών τεχνικών ποιοτικών πωλήσεων και τρόπων σωστής εξυπηρέτησης, για αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών της επιχείρησης.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Παραγωγικότητας, στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι τα δύο πιο πάνω προγράμματα κατάρτισης έχουν εγκριθεί από την ΑνΑΔ. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι €90,00 το άτομο. Η επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ είναι €72,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €18,00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των προγραμμάτων Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοίνωσε, επίσης, τη διεξαγωγή του προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Πώς μπορεί το (Σωστό!) Marketing να βοηθήσει την επιχείρησή σας», που αποσκοπεί στην εκπαίδευση ατόμων στις βασικές αρχές του μάρκετινγκ και πως αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πράξη για σωστή και πετυχημένη προώθηση της εταιρείας τους – μικρή, μεγάλη ή και σαν ελεύθεροι επαγγελματίες.

Θα διεξαχθεί στις 9, 16 και 23 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα έχει τύχει της έγκρισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται σε €165 το άτομο και η επιχορήγηση ΑνΑΔ €132 το άτομο. Το υπόλοιπο πληρωτέο στο ΚΕΠΑ ανέρχεται σε €33 το άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΚΕΠΑ  http://www.mlsi.gov.cy/kepa ή να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Λειτουργό του Προγράμματος Χριστιάνα Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 22806119 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.