Τρία βραβεία απέσπασε η ΕΤΑΠ Λάρνακας, στα φετινά Παγκύπρια Βραβεία Τουρισμού

Τρία βραβεία απέσπασε η ΕΤΑΠ Λάρνακας στα βραβεία Τουρισμού kype

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Τρία βραβεία, χρυσό, αργυρό και χάλκινο απέσπασε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας (ΕΤΑΠ στα φετινά Παγκύπρια Βραβεία Τουρισμού.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «η ΕΤΑΠ Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου / Youth Makerspace Larnaka, έλαβαν το χρυσό βραβείο για την καινοτόμο πρωτοβουλία Larnaka Storytelling Statues και αργυρό για το έργο της τρισδιάστατης εικονικής αναστήλωσης του αρχαίου λιμανιού του Κιτίου. Ελαβε επίσης αργυρό βραβείο για την πλατφόρμα Larnaka Virtual Museums στην οποία παρουσιάζονται με διαδραστικό τρόπο και σε μορφή 360° τα μουσεία της περιφέρειας Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «οι πρωτοποριακές δράσεις της ΕΤΑΠ έχουν στόχο την παροχή μιας βιωματικής διάστασης στην τουριστική εμπειρία του επισκέπτη της Λάρνακας. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με την έρευνα και την πλούσια ιστορία της Λάρνακας, δόθηκε ζωή σε σημαντικά σημεία αναφοράς του τουριστικού προϊόντος της πόλης και επαρχίας, ξεφεύγοντας από τον τετριμμένο τρόπο παροχής πληροφορίων».

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας Ντίνος Λευκαρίτης «ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν με κόπο και φαντασία για να υλοποιηθούν τα πρωτοποριακά αυτά έργα, δηλαδή το προσωπικό της ΕΤΑΠ και του ΟΝΕΚ, το Υφυπουργείο Τουρισμού για τη στήριξη, τα μέλη του Δ.Σ και τους εξωτερικούς συνεργάτες της Εταιρείας.

Πρόσθεσε πως «δεν είναι εύκολη η περίοδος που διανύουμε αλλά κάνουμε το παν για να βελτιώνουμε το τουριστικό μας προϊόν, να προσαρμοζόμαστε στις τάσεις της σύγχρονης εποχής και να κάνουμε την τουριστική Λάρνακα πιο ανταγωνιστική».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.