Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της Αλκής

Η διοίκηση της Αλκής ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι δύο είναι παλιοί… γνώριμοι. Συγκεκριμένα, οι Λέαντρος Λίλλης και Θίο Γουίκς αγωνίστηκαν στο παρελθόν με την «αθάνατη», ενώ την τριάδα των νεοαποκτηθέντων συμπληρώνει ο Πλούταρχος Αλωνεύτης.

«Ο Λέαντρος Λίλλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλκή και βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, μετά που επέτρεψε από τις σπουδές του στο εξωτερικό. Είναι γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1996, ενώ στην Κύπρο έπαιξε επίσης σε ΑΕΛ και Ερμή. 


Ο Λιβεριανός Θίο Γουίκς επέστρεψε για τη δεύτερη του θητεία στην ομάδα μας, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα της από τον Γενάρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Στην Κύπρο ήρθε για πρώτη φορά για λογαριασμό του Ερμή, ενώ την περασμένη περίοδο βρέθηκε από τον Ιανουάριο στο ρόστερ της Ομόνοιας Αραδίππου. Είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1990.

Ο Πλούταρχος Αλωνεύτης διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του (27/4/1999) Πριν από δύο αγωνιστικές περιόδους βρισκόταν στο ρόστερ του ΘΟΪ Λακατάμειας έχοντας γεμάτη χρονιά. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στο εξωτερικό λόγω σπουδών, επέστρεψε στην Κύπρο και θα τιμήσει τα χρώματα της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε και τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της Αλκής και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

alki 1 1

alki 2