Τρεις συλλήψεις για 21 γρ. κάνναβη στα Κοκκινοχώρια

Τρία πρόσωπα, ηλικίας 20, 25 και 27 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Σε δελτίο Τύπου, η Αστυνομία αναφέρει ότι μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, που έλαβε, μέλη της ΥΚΑΝ από το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου, έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία 20χρονου, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Γύρω στις 9μ.μ., τα μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν εντός της οικίας, όπου εντόπισαν τον 20χρονο, καθώς και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 27 ετών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων περίπου.

Αμέσως μετά την ανεύρεση των ναρκωτικών, οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως, τα μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα στις οικίες των υπολοίπων συλληφθέντων. Κατά την έρευνα στην οικία του 27χρονου, επίσης σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ποσότητα κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων περίπου.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου ανακρίθηκαν και στη συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.