Τροχαίες διευθετήσεις για το 1ο Latsia Running Festival την Κυριακή – Οι δρόμοι που επηρεάζονται

Τροχαίες ρυθμίσεις θα υπάρξουν για την διοργάνωση την Κυριακή, της φιλανθρωπικής αθλητικής εκδήλωσης Latsia Running Festival με τη συμμετοχή 1000 δρομέων ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και η όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία του κοινού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, οι τροχαίες ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους και παρόδους των Λατσιών θα διαρκέσουν από τις 7:30 μέχρι τις 10:00 το πρωινό. Συγκεκριμένα οι δρομείς θα τρέξουν αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ με αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Μέγαρο Λατσιών. Οι δρομείς των 10χλμ θα εκκινήσουν στις 8:15 το πρωινό ενώ οι δρομείς των 5χλμ στις 8:25 π.μ.

Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τους αγώνες είναι η Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη (μια λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου θα παραμένει ανοικτή με κατεύθυνση προς Λευκωσία), οδός Φιλ. Παπακυπριανού, οδός Πέτρου Ηλιάδη, Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ, Λεωφόρος Δημήτρη Σταύρου, οδός Σταύρου Βενιζέλου, Λεωφόρος Ευαγόρα, κυκλικός κόμβος Βιομηχανικής Περιοχής Γερίου, οδός Κιλκίς, οδός Άρεως, οδός 25ης Μαρτίου και τέλος η Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη με κατεύθυνση το Δημαρχείο Λατσιών.

Οι δρόμοι θα δίνονται σταδιακά στην κυκλοφορία ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων δρόμου. Η Λεωφόρος Μακαρίου και οι παρόδοι της αναμένεται να δοθούν πρώτοι στην κυκλοφορία και αυτό θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 9:00 το πρωινό ενώ όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι-Λεωφόροι που επηρεάζονται θα ανοίξουν για την κυκλοφορία των τροχοφόρων οχημάτων μέχρι τις 10:00 το πρωινό.

Αναφέρεται επίσης ότι η αθλητική εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης της Αστυνομίας και γίνεται κατόπιν αδειοδότησης του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως αποφεύγουν τις πιο πάνω διαδρομές κατά τον χρόνο διεξαγωγής των αγώνων και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις υποδείξεις των αστυνομικών και των τροχονόμων για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy