Τροχαίο ατύχημα – Πάφος: Νεότερο για την κατάσταση της υγείας της 10χρονης

Εκτός κινδύνου αλλά υπό παρακολούθηση των ιατρών παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, 10χρονο κοριτσάκι μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το κοριτσάκι έχει κατάγματα λεκάνης και θώρακα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές για αυτό θα παραμείνει υπό νοσηλεία στην Εντατική. Αύριο αναμένεται ότι θα του γίνει απεικονιστικός έλεγχος.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης λήφθηκε πληροφορία για τροχαίο στην Λεωφόρο Έμπας με την σύγκρουση δύο οχημάτων.

Στο ένα όχημα μετέβαιναν 33χρονος με την 10χρονη κόρη του ενώ οδηγός του άλλου οχήματος ήταν 26χρονος. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Οι δύο οδηγοί, ο 33χρονος και 26χρονος, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ το 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy