Γύρω στις 4.20 το απόγευμα σήμερα Κυριακή 29/12 σημειώθηκε τροχαία σύγκρουση δύο αυτοκινήτων που κινούνταν στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας λίγο πριν την ανηφόρα, παρά το δάσος Κακορατζιάς, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία

Στη συνέχεια, σε σημείο πριν από την εν λόγω σύγκρουση, σημειώθηκε ξεχωριστή σύγκρουση άλλων δύο αυτοκινήτων, που κινούνταν στο ίδιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση επίσης προς Λευκωσίας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα, τα παρέλαβαν τρία πρόσωπα για μεταφορά τους σε Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Τα τρία πρόσωπα είχαν τις αισθήσεις και συνομίλησαν με τα μέλη της Αστυνομίας, ωστόσο αναμένονται οι ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο έχουν τραυματιστεί.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έκλεισε προσωρινά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, στο σημείο της δεύτερης σύγκρουσης, ενώ στη συνέχεια, στο σημείο της πρώτης σύγκρουσης, έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.