Τροφές σκύλων παρέδωσε η ΕΔΟΝ στον Δήμο Αθηενου

Τροφές σκύλων παρέδωσε η ΕΔΟΝ στον Δήμο Αθηενου, με το Δήμαρχο Κυριάκο Καρεκλά να αναφέρει ότι τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον Δήμο στην προσπάθεια που κάνει για καλύτερη ευημερία των σκύλων που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Καταφύγιο

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Αθηενου αναφέρει πως ο Δήμαρχος συναντήθηκε το Σάββατο με αντιπροσωπεία της νεολαίας ΕΔΟΝ Αθηένου, η οποία παρέδωσε μεγάλη ποσότητα τροφών σκύλων που συγκέντρωσε, μετά από προγραμματισμένη συλλογή που έκανε μεταξύ των δημοτών και όχι μόνον, και η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη σίτιση των σκύλων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Σκύλων του Δήμου.

Η αντιπροσωπεία της ΕΔΟΝ Αθηένου ανέφερε στον Δήμαρχο «ότι πέραν των τροφών που παρέδωσε, δηλώνει και τη διάθεσή της για να στηρίξει τον Δήμο Αθηένου σε ό,τι χρειάζεται για την καλύτερη ευημερία των σκύλων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Δήμου».

Ο κ. Καρεκλάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του και ανέφερε «ότι τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον Δήμο Αθηένου στην προσπάθεια που κάνει για καλύτερη ευημερία των σκύλων που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Καταφύγιο».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.