«Τρομοκρατία» ανεβάζει το Σατιρικό

Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το έργο των Ρώσων αδελφών, Πρεσνιάκοβ, “Τρομοκρατία”, το οποίο παρουσιάζει το Σατιρικό Θέατρο, για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, με μια νέα ομάδα συνεργατών σε σκηνοθεσία Λέανδρου Ταλιώτη.

Ανακοίνωση από το Σατιρικό Θέατρο αναφέρει ότι “η παράσταση εντυπωσιάζει τους θεατές κάθε Σαββατοκύριακο, διότι μόνο στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου μπορούσε να γίνει και αυτό γιατί, χρησιμοποιώντας την περιστροφική αλλά και ολόκληρη τη σκηνή μέχρι και το εργαστήριο σκηνικών, οι σκηνογράφοι δημιούργησαν ένα πραγματικό αεροδρόμιο”.

Οι βαλίτσες των επιβατών, υποψηφίων τρομοκρατών, να γυρίζουν πάνω στην περιστρεφόμενη ταινία του αεροδρομίου, οι αστυνομικοί σκύλοι να μυρίζουν τις βαλίτσες για να ανακαλύψουν την βόμβα, οι επιβάτες σε κατάσταση αμόκ, διότι θα χάσουν το ραντεβού τους, η σύζυγος κάποιου από τους επιβάτες δράττεται της ευκαιρίας να κάνει σεξ με τον εραστή της και τόσα πολλά που συμβαίνουν στη σκηνή που δεν περιγράφονται.

“Οι θεατές μένουν άφωνοι με αυτά που βλέπουν, διότι πραγματικά βλέπουν κάτι πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της Κύπρου. Βλέπουν μια παράσταση που σκηνοθέτησε ο νέος ταλαντούχος σκηνοθέτης Λέαντρος Ταλιώτης και που μόνο στις θεατρικές μεγαλουπόλεις μπορείς να δεις”, αναφέρει το Σατιρικό Θέατρο.

Σημειώνει ότι η παράσταση περιέχει σκηνές που μπορεί να ενοχλήσουν και παιδιά κάτω των 16 χρόνων πρέπει να έχουν την συναίνεση των γονιών τους.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία-Μετάφραση-Μουσική Επιμέλεια: Λέανδρος Ταλιώτης
  • Σκηνογραφία: Paravan (Χάρης Καυκαρίδης, Μελίτα Κούτα)
  • Σχεδιασμός Φωτισμών: Βικέντιος Χριστιανίδης
  • Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) : Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Αντρέι Κρούπα, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Κούτσουμπας, Αθηνά Σάββα, Ήβη Νικολαΐδου, Άνδρια Ευαγόρου, Βασιλική Ανδρέου, Ανδρέας Καρούμπας, Ηλίας Ανδρέου και ο Στέλιος Θεοχάρους.
  • Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 8.30 μ.μ. και Κυριακή στις 6.30 μ.μ στο Σατιρικό Θέατρο.

Tο Σατιρικό Θέατρο επιχορηγείται από τον ΘOK (Μέγας Θεσμικός Χορηγός). Xορηγός Επικοινωνίας το Ραδιόφωνο και η Τηλεόραση του ΡΙΚ. Χορηγοί παράστασης: ΟΠΑΠ, ΚΥΠΕ, ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΙΚΟΥ. Στηρίζει το KANAΛI 6 Λεμεσού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.