Τρόμος και ταλαιπωρία για επιβάτες υπεραστικού λεωφορείου (φωτογραφίες + βίντεο)

Κάτι παραπάνω από τραυματική ήταν η εμπειρία για τον ηθοποιό Προκόπη Αγαθοκλέους να ταξιδέψει με υπεραστικό λεωφορείο από τη Λευκωσία στη Λεμεσό.

Μαζί με άλλους 25 συνταξιδιώτες του έζησαν τον τρόμο, αφού το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν φαίνεται να έπαθε σοβαρή μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στον αυτοκινητόδρομο.

Ωστόσο όπως καταγγέλλει ο Προκόπης Αγαθοκλέους, η βλάβη δεν περιορίζεται μόνο στη μηχανή, αφού η κακή κατάσταση και ενδεχομένως η ακαταλληλότητα του λεωφορείου ήταν ορατή από την ώρα που επιβιβάστηκαν σε αυτό.

Viber Image 2022 06 25 15 51 49 225

Σπασμένα πατώματα, κουρτίνες χαλασμένες, κλιματισμός που δεν υπήρχε και πολλά άλλα.

Viber Image 2022 06 25 15 51 48 975

Στην πλειοψηφία τους μετανάστες και ηλικιωμένοι, οι επιβάτες του λεωφορείου έζησαν τον τρόμο όταν κοντά στην έξοδο του Κόρνου ακούστηκε μια έκρηξη και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε.

Viber Image 2022 06 25 15 51 49 052

Στη συνέχεια κατέβηκαν από αυτό και περίμεναν – όπως μας είπε ο Προκόπης Αγαθοκλέους – μια ώρα μέχρι να έρθει άλλο λεωφορείο για να μπορέσουν να πάνε στον προορισμό τους μετά από σχεδόν δυο ώρες.

Σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την εταιρεία του ανάφεραν «ότι συμβαίνουν αυτά».

Ωστόσο θίγεται και το γενικότερο ζήτημα της καταλληλότητας των μέσων μαζικής μεταφοράς την ώρα που τιμές των καυσίμων είναι στα ύψη και πολλοί συμπολίτες μας αναζητούν πλέον άλλες λύσεις για την μεταφορά τους.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Προκόπη που η οικογένειά του τον περίμενε στη Λεμεσό, αφού πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μετακινούνται με δυο οχήματα.

Ελένη Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.