Τρόμος σε πολυκατοικία στη Λάρνακα – Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα από συσκευή

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου τετραώροφης πολυκατοικία ςξέσπασε χθες στη Λάρνακα θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣυγκεκριμένα, η ώρα 12.13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στην Λάρνακα. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε ολόκληρο το διαμέρισμα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.30. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα στο διαμέρισμα. Οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων εξήλθαν με ασφάλεια και δεν κινδύνευσαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Στάχτη καντίνα

Χθες η πυροσβεστική η ώρα 03.13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκινούμενη καντίνα παρασκευής σάντουιτς στον δρόμο της Ποταμιάς (από έξοδο Βιομ. Ιδαλίου προς Ποταμιά). Από την πυρκαγιά η καντίνα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03.30. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.