Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών δεκαετιών ζωής και μιας δεκαετίας εργασιών στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, η Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. αξιοποιώντας σημειολογικά τα τρία δεκάρια της μέρας (10.10 , 10πμ) παρέθεσε media brunch στον προαύλιο χώρο των ιδιόκτητων κεντρικών γραφείων της, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Μετατρέποντας την αυλή της Εταιρείας, σ΄ ένα φιλόξενο και χαλαρό χώρο συνάθροισης, η Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. δεξιώθηκε λειτουργούς του Τύπου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι ότι η επιτυχία της Εταιρείας, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Πίσω από την επωνυμία, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά, μεθοδικά και στοχοπροσηλωμένα επιδιώκοντας καθημερινά το καλύτερο για εσάς.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, στελέχη, δημοσιογράφους και όχι μόνο, ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. κύριος Χρίστος Χριστοδούλου, υπογράμμισε τη βαρύνουσα σημασία του να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τους λειτουργούς των ΜΜΕ οι οποίοι κουβαλούν στους ώμους τους την ευθύνη της σωστής ενημέρωσης του κοινού για κάθε τι που το αφορά, πόσο δε μάλλον όταν αυτό αφορά την προστασία και ασφάλειά του.

Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο λοιπόν, κάπου ανάμεσα στον καφέ και την κουβέντα, σπάσαμε τον πάγο, και τη ρουτίνα μας.

Μέχρι την επόμενη φορά, και πάντα μ΄ εκτίμηση,